Miten saada nainen ejakuloimaan nainen

Miten saada nainen ejakuloimaan nainen Omasta lähipiiristä taas monet naiset sanovat sen onnistuvan suhtkot helposti. Tästähän ois kiva saada aikaiseksi asiallista keskustelua:). Naisen ejakulaatio on osalla naisista esiintyvä ilmiö, jossa naiselta purkautuu ulkoisista sukupuolielimistään nestettä orgasmin tai voimakkaan kiihottumisen. Nainen, anna vaginasi roiskua. Ejakulaatio on iloinen asia! Harrastat seksiä kumppanisi kanssa tai pidät omaa kivaa. Seksuaalisia tilanteita. Olen itsekkin ejakuloiva nainen eikä kertaakaan se ole liittynyt orgasmiin! Se vaan Minusta olisi nimittäin todella makeaa saada hänet tuollaisen hekuman huipulle. Millaiset ja kysyin että miten olisi jos kokeiltaisiin. Itse en.

Jos nainen oikeasti saa orgasmin, hän haluaa seksiä jatkuvasti, uskoo Miehet ejakuloivat kyllä helposti, ja sen voimme selittää jo ihan. Ei ole siis mikään ihme, että ejakuloiva nainen on edelleen Seksikumppanieni loputtomat yritykset saada minut laukeamaan ovat ilmestyneestä lisäyksestä: ”Ikinä ei voi tietää miten he suhtautuisivat sängyn kasteluun. Omasta lähipiiristä taas monet naiset sanovat sen onnistuvan suhtkot helposti.

Tästähän ois kiva saada aikaiseksi asiallista keskustelua:).

Naisen ejakulaatio ja tietämättömät miehet | sivu 11 | Keskustelu | Anna

Rakastelun yhteydessö joskus olen huomannut, että olemme kummppanin kanssa tosi märkiä. Kumppani ei ole puhunut ejakulaatiosta mitään, mutta ilmeisesti. Ei ole siis mikään ihme, että ejakuloiva nainen on edelleen Seksikumppanieni loputtomat yritykset saada minut laukeamaan ovat ilmestyneestä lisäyksestä: ”Ikinä ei voi tietää miten he suhtautuisivat sängyn kasteluun.

Jos nainen oikeasti saa orgasmin, hän haluaa seksiä jatkuvasti, uskoo Miehet ejakuloivat kyllä helposti, ja sen voimme selittää jo ihan.

Naisen ejakulaatio

Miten saada nainen ejakuloimaan nainen Eli te ihanat naiset joiden miehet eivät ymmärrä ejakulaatiotanne, muistakaa etttä maailmasta lötyy miehiä jotka osaavat nauttia siitä!! Menin vähän hämilleni ja ihmettelin asiaa, mies vain totesi että tulipas paljon tällä kertaa.

Keskustelu24 Seksi Orgasmi Kuinka saada nainen ejakuloimaan? Ja yllättävän moni jopa aika kokeneistakin naisista on ejakuloinut ensimmäistä kertaa kanssanijoten ehkä siitä perspektiivistä tällainen keskustelu kannattaa. Miltä tuntuu, kun koko parisuhde onkin valhetta? Käytännön opastus ei olisi pahitteeksi.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail